Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XLVI.Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000601" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000601 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.czechfoodchem.cz" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    XLVI.Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické jako každoroční setkání pracovníků potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Již od vzniku tohoto symposia s mezinárodní účastí v roce 1970 jsou jeho spolupořadateli Ústav analýzy potravin a výživy (dříve Ústav chemie a analýzy potravin) Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a Výzkumný ústav potravinářský Praha. Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty.

  • Název v anglickém jazyce

    Czech Food Chem XLVI

  • Popis výsledku anglicky

    CzechFoodChem - symposium on new trends in food production, chemistry and analysis is organized by the Expert Group for Food and Agricultural Chemistry, the Czech Chemical Society. The symposium is traditional annual meeting of experts in food, agricultural and related fields, both from manufacturing practice and research, inspection and educational institutions and authorities. Department of Food Analysis and Nutrition (former Department of Food Chemistry and Analysis), University of Chemical Technology (UCT) Prague, is the co-organizer of this symposium with international participation since its beginning in 1970. The other co-organizers are the Food Research Institute Prague and the Czech Academy of Agricultural Sciences. The scientific program focuses on new trends in food production, chemistry and analysis of proteins, lipids, carbohydrates, vitamins, minerals, additives, contaminants and other constituents of food and food raw materials.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    107

  • Počet zahraničních účastníků

    2

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce