XLVII.Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000693" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000693 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLVII.Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické jako každoroční setkání pracovníků potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Již od vzniku tohoto symposia s mezinárodní účastí v roce 1970 jsou jeho spolupořadateli Ústav analýzy potravin a výživy (dříve Ústav chemie a analýzy potravin) Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a Výzkumný ústav potravinářský Praha. Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty.
Název v anglickém jazyce
Czech Food Chem XLVII
Popis výsledku anglicky
CzechFoodChem - symposium on new trends in food production, chemistry and analysis is organized by the Expert Group for Food and Agricultural Chemistry, the Czech Chemical Society. The symposium is traditional annual meeting of experts in food, agricultural and related fields, both from manufacturing practice and research, inspection and educational institutions and authorities. Department of Food Analysis and Nutrition (former Department of Food Chemistry and Analysis), University of Chemical Technology (UCT) Prague, is the co-organizer of this symposium with international participation since its beginning in 1970. The other co-organizers are the Food Research Institute Prague and the Czech Academy of Agricultural Sciences. The scientific program focuses on new trends in food production, chemistry and analysis of proteins, lipids, carbohydrates, vitamins, minerals, additives, contaminants and other constituents of food and food raw materials.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
81
Počet zahraničních účastníků
3
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce