Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3AN0000011" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:N0000011 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.czechfoodchem.cz" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin představuje tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické a Ústavem analýzy potravin a výživy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Spolupořadateli jsou rovněž Česká zemědělská univerzita v Praze a Výzkumný ústav potravinářský Praha.

  • Název v anglickém jazyce

    Symposium on New Directions of Food Production and Evaluation

  • Popis výsledku anglicky

    The symposium on new directions of food production and evaluation represents a traditional meeting of workers from a wide range of food, agricultural and related fields, both from scientific research, control and educational institutions, and production practice. It is organized by the Expert Group for Food and Agricultural Chemistry of the Czech Chemical Society and the Institute of Food Analysis and Nutrition of the University of Chemical Technology in Prague. The co-organizers are also the Czech University of Life Sciences in Prague and the Food Research Institute in Prague.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    on-line

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    100

  • Počet zahraničních účastníků

    10

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce