Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Želatinový had s homogenáty bylinek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F16%3A00000626" target="_blank" >RIV/00027022:_____/16:00000626 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Želatinový had s homogenáty bylinek

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jde o výrobek na bázi koncentrovaného cukerného roztoku, například fruktózy nebo invertního cukru, do kterého se přidá definované množství vysokým tlakem ošetřeného nebo zamrazeného homogenátu z různých druhů bylinek, přičemž lze s výhodou přidat definované množství kyseliny askorbové a citronové.

  • Název v anglickém jazyce

    Gelatine made snake with homogenates herbs and document the functional sample

  • Popis výsledku anglicky

    This product is a concentrated sugar solution, such as fructose or invert sugar, to which is added a defined quantity of high-pressure treated or the frozen homogenate from various kinds of herbs, it being possible preferably to add a defined amount of ascorbic acid and citric acid.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510160" target="_blank" >QJ1510160: Nové technologie získávání biologicky aktivních látek z léčivých a aromatických rostlin jako zdrojů účinných látek botanických pesticidů a potravinových doplňků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    Želatinový had s bylinkami

  • Číselná identifikace

    12/2016

  • Technické parametry

    Jde o želatinový výrobek s definovaným množstvím bylinkového homogenátu (různé bylinky) ošetřeného vysokým tlakem, případně zmraženého.

  • Ekonomické parametry

    zisk z prodeje nového výrobku

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    00027022

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem