Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000042 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky podle tohoto technického řešení lze využít zejména v potravinářském průmyslu při výrobě masných výrobků s vyšší antioxidační aktivitou a s vyšším obsahem vlákniny. Biologicky aktivní složka je přidána ve formě namletých cibulových slupek v množství 1 až 5 % hmotn.

  • Název v anglickém jazyce

    A meat product containing a biologically active ingredient

  • Popis výsledku anglicky

    The meat product containing the biologically active ingredient according to this technical solution can be used especially in the food industry for production of meat products with higher antioxidant activity and with higher fiber content. The biologically active ingredient is added in the form of ground onion husks in an amount of 1 to 5% by weight.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    32395

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., MAUZ - výroba, s.r.o.,

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence