Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky
Popis výsledku v původním jazyce
Masný výrobek s obsahem biologicky aktivní složky podle tohoto technického řešení lze využít zejména v potravinářském průmyslu při výrobě masných výrobků s vyšší antioxidační aktivitou a s vyšším obsahem vlákniny. Biologicky aktivní složka je přidána ve formě namletých cibulových slupek v množství 1 až 5 % hmotn.
Název v anglickém jazyce
A meat product containing a biologically active ingredient
Popis výsledku anglicky
The meat product containing the biologically active ingredient according to this technical solution can be used especially in the food industry for production of meat products with higher antioxidant activity and with higher fiber content. The biologically active ingredient is added in the form of ground onion husks in an amount of 1 to 5% by weight.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
32395
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., MAUZ - výroba, s.r.o.,
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence