Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000053" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3
Popis výsledku v původním jazyce
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 reprezentuje karbanátky s rybím masem. Jde o funkční vzorek. Jedná se o masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.
Název v anglickém jazyce
Fortified product with increased content of healthy active substances - No 3
Popis výsledku anglicky
Fortified product with increased content of harmful substances - No. 3 represents meatballs with fish meat. It is a functional sample. It is a meat product whose increased antioxidant activity is due to the addition of onion husk extract.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
QJ1610324V006
Číselná identifikace
QJ1610324V006
Technické parametry
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 (Karbanátky s rybím masem) představuje funkční vzorek, který je uskutečněn jako masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.
Ekonomické parametry
Ekonomiské parametry výsledku bude možno vyhodnotit až po delší době od zavedení výrobku do praxe u firem Nodes, Auský a Mauz.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
60076658
Název vlastníka
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, PEKAŘSTVÍ NODES, s.r.o., Jaroslav Auský, MAUZ – výroba s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—