Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000053" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000053 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 reprezentuje karbanátky s rybím masem. Jde o funkční vzorek. Jedná se o masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.

  • Název v anglickém jazyce

    Fortified product with increased content of healthy active substances - No 3

  • Popis výsledku anglicky

    Fortified product with increased content of harmful substances - No. 3 represents meatballs with fish meat. It is a functional sample. It is a meat product whose increased antioxidant activity is due to the addition of onion husk extract.

Klasifikace

  • Druh

    G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: Studium tradičních a nových zemědělských plodin jako zdrojů antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek a jejich využití při výrobě potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    QJ1610324V006

  • Číselná identifikace

    QJ1610324V006

  • Technické parametry

    Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek – č. 3 (Karbanátky s rybím masem) představuje funkční vzorek, který je uskutečněn jako masný výrobek, jehož zvýšená antioxidační aktivita je dána přídavkem výluhu z cibulových slupek.

  • Ekonomické parametry

    Ekonomiské parametry výsledku bude možno vyhodnotit až po delší době od zavedení výrobku do praxe u firem Nodes, Auský a Mauz.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60076658

  • Název vlastníka

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, PEKAŘSTVÍ NODES, s.r.o., Jaroslav Auský, MAUZ – výroba s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem