Nová zařízení v oboru zpracování masa. Veletrh IFFA 2022
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43924820" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43924820 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nová zařízení v oboru zpracování masa. Veletrh IFFA 2022
Popis výsledku v původním jazyce
Současně s dynamicky se měnícími podmínkami na trhu s masema masnými výrobky roste poptávka po moderních a efektivních zařízeníchna zpracování a balení masa a masných výrobků. Inovacev této oblasti probíhají několika základními směry. Jednak se zvyšujípožadavky na bezpečnost a kvalitu výrobků a také na sledovatelnost.Zároveň se zvyšuje poptávka po zařízeních, která zlepšují produktivitupráce prostřednictvím zvýšení energetické účinnosti, vysokéhovýkonu, větší automatizace výrobních a čisticích procesů. Na všechnatato témata a řadu dalších cílí veletrh IFFA 2022, který se zaměřujena produkci masa a masných výrobků a nově i na produkci alternativníchproteinů.
Název v anglickém jazyce
New equipment in the field of meat processing. IFFA 2022 trade fair
Popis výsledku anglicky
At the same time as the dynamically changing conditions on the market for meat and meat products, the demand for modern and efficient equipment for the processing and packaging of meat and meat products is growing. Innovations in this area take place in several basic directions. On the one hand, the requirements for product safety and quality, as well as for traceability, are increasing.At the same time, there is an increasing demand for devices that improve work productivity through increased energy efficiency, high performance, greater automation of production and cleaning processes. The IFFA 2022 fair, which focuses on the production of meat and meat products and, now, also on the production of alternative proteins, aims at all these topics and a number of others.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
33
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
4-5
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—