Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.

  • Název v anglickém jazyce

    XLVIII. Symposium on New Trends in Food Production and Assessment

  • Popis výsledku anglicky

    The symposium program focuses on new trends in food production and evaluation, focusing on proteins, lipids, carbohydrates, vitamins, minerals, additives and contaminants. An integral part of the program are also presentations of news from companies and institutions whose activities are related to the food industry, its control and research. This year's program, already XLVII. The Symposium on New Trends in Food Production and Evaluation included an introductory block of lectures on "Dual Quality of Food". The symposium was organized in the form of lectures and posters with the publication of a collection of contributions in electronic form with ISSN and ISBN.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr, Lísek 52, 593 01 Bystřice n./P.

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    98

  • Počet zahraničních účastníků

    4

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce