XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000059 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLVIII. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí. Program letošního, již XLVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin zahrnoval úvodní blok přednášek na téma „Dvojí kvalita potravin". Symposium bylo uspořádáno formou přednášek a posterů s vydáním sborníku příspěvků v elektronické formě s ISSN a ISBN. Jednacími jazyky symposia jsou čeština, slovenština a angličtina.
Název v anglickém jazyce
XLVIII. Symposium on New Trends in Food Production and Assessment
Popis výsledku anglicky
The symposium program focuses on new trends in food production and evaluation, focusing on proteins, lipids, carbohydrates, vitamins, minerals, additives and contaminants. An integral part of the program are also presentations of news from companies and institutions whose activities are related to the food industry, its control and research. This year's program, already XLVII. The Symposium on New Trends in Food Production and Evaluation included an introductory block of lectures on "Dual Quality of Food". The symposium was organized in the form of lectures and posters with the publication of a collection of contributions in electronic form with ISSN and ISBN.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr, Lísek 52, 593 01 Bystřice n./P.
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
98
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce