Workshop pro aplikační sféru na téma Bezlepkové potraviny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000068" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000068 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro aplikační sféru na téma Bezlepkové potraviny
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop byl připraven pro aplikační sféru na téma Bezlepkové potraviny s prezentací zaměřenou zejména na obsah databáze bezlepkových potravin, kterou dlouhodobě provozuje Výzkumný ústav potravinářský Praha.
Název v anglickém jazyce
Application sphere workshop on Gluten Free Food
Popis výsledku anglicky
The workshop was prepared for the application sphere on the topic of Gluten Free Food with a presentation focused mainly on the content of the gluten-free food database, which has been run by the Food Research Institute in Prague for a long time.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, VÚPP, v.v.i.
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
30
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce