Objevte svět naklíčených luštěnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000073" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/" target="_blank" >https://www.vupp.cz/cs/vupp-se-pripojil-k-tydnu-vedy-a-techniky/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Objevte svět naklíčených luštěnin
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška v rámci Týdnu vědy na VÚPP v Praze dne 8. 11. 2018., Studenti VOŠ obor Diplomovaný nutriční terapeut si poslechli přednášku a dozvěděli se, jaký jsou benefity a rizika klíčení luštěnin, proč zařadit naklíčené luštěniny do jídelníčku, dále rady a tipy, jak klíčit v domácím prostřední. Součástí přednášky byly i praktické ukázky různých fází klíčení, klíčení v profesionálním klíčidle a výstava různých druhů luštěnin.
Název v anglickém jazyce
Discover the world of sprouted legumes
Popis výsledku anglicky
Lecture within the Science Week at VÚPP in Prague on November 8, 2018. The certified nutritional therapist students, listened to the lecture and learned the benefits and risks of germination of legumes, why to include sprouted legumes in the diet, as well as advice and tips on how to germinate at home. The lecture also included practical demonstrations of different stages of germination, germination in a professional germination equipment and an exhibition of various types of legumes.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů