Potraviny bez lepku – označování a legislativa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A907" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:907 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potraviny bez lepku – označování a legislativa
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška určená pro osoby s intolerancí lepku o způsobu značení a legislativních limitech platných pro bezlepkové potraviny
Název v anglickém jazyce
Gluten-free foods - labeling and legislation
Popis výsledku anglicky
Lecture for people with gluten intolerance on labeling and legislative limits applicable to gluten-free foods
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů