Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000041 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.mdpi.com/2304-8158/11/3/480" target="_blank" >https://www.mdpi.com/2304-8158/11/3/480</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods11030480" target="_blank" >10.3390/foods11030480</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Gluten is very important in baking technology. The number of people suffering from gluten intolerance is growing worldwide, and at the same time, the need for foods suitable for a gluten-free diet is increasing. This work is focused on various technological possibilities of gluten-free bread and the preparation of bakery products.

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology

  • Popis výsledku anglicky

    Gluten is very important in baking technology. The number of people suffering from gluten intolerance is growing worldwide, and at the same time, the need for foods suitable for a gluten-free diet is increasing. This work is focused on various technological possibilities of gluten-free bread and the preparation of bakery products.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Foods

  • ISSN

    2304-8158

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    480

  • Kód UT WoS článku

    000759550000001

  • EID výsledku v databázi Scopus