Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000041" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.mdpi.com/2304-8158/11/3/480" target="_blank" >https://www.mdpi.com/2304-8158/11/3/480</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods11030480" target="_blank" >10.3390/foods11030480</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology
Popis výsledku v původním jazyce
Gluten is very important in baking technology. The number of people suffering from gluten intolerance is growing worldwide, and at the same time, the need for foods suitable for a gluten-free diet is increasing. This work is focused on various technological possibilities of gluten-free bread and the preparation of bakery products.
Název v anglickém jazyce
Gluten-Free Bread and Bakery Products Technology
Popis výsledku anglicky
Gluten is very important in baking technology. The number of people suffering from gluten intolerance is growing worldwide, and at the same time, the need for foods suitable for a gluten-free diet is increasing. This work is focused on various technological possibilities of gluten-free bread and the preparation of bakery products.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Foods
ISSN
2304-8158
e-ISSN
—
Svazek periodika
11
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CH - Švýcarská konfederace
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
480
Kód UT WoS článku
000759550000001
EID výsledku v databázi Scopus
—