Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Praktická cvičení ze senzorické analýzy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000028" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000028 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Praktická cvičení ze senzorické analýzy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V rámci praktického cvičení ze senzorické analýzy byla poskytnuta základní znalost pojmů, principů a postupů používaných při senzorické analýze a následně otestována schopnost zjistit a rozeznat senzorické podněty při hodnocení potravin a testovacích sad pro cílené zkoušení čichu, zraku a chuti.

  • Název v anglickém jazyce

    Laboratory exercises for sensory evaluation

  • Popis výsledku anglicky

    As part of the practical exercise on sensory analysis, basic knowledge of the concepts, principles and procedures used in sensory analysis was provided, and subsequently the ability to detect and distinguish sensory stimuli during food evaluation and test sets for targeted testing of smell, sight and taste was tested.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů