Praktická cvičení ze senzorické analýzy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000028" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000028 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Praktická cvičení ze senzorické analýzy
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci praktického cvičení ze senzorické analýzy byla poskytnuta základní znalost pojmů, principů a postupů používaných při senzorické analýze a následně otestována schopnost zjistit a rozeznat senzorické podněty při hodnocení potravin a testovacích sad pro cílené zkoušení čichu, zraku a chuti.
Název v anglickém jazyce
Laboratory exercises for sensory evaluation
Popis výsledku anglicky
As part of the practical exercise on sensory analysis, basic knowledge of the concepts, principles and procedures used in sensory analysis was provided, and subsequently the ability to detect and distinguish sensory stimuli during food evaluation and test sets for targeted testing of smell, sight and taste was tested.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů