Důkaz sojové bílkoviny v modelových vzorcích pomocí imunohistochemických metod
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F07%3A%230000270" target="_blank" >RIV/00027162:_____/07:#0000270 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16270/07:00001396
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Dôkaz sójovej bielkoviny v modelových vzorkách pomocou imunohistochemických metód
Popis výsledku v původním jazyce
Bola vyvinutá imunohistochemická metóda pre stanovenie sójových proteinov o rôznej koncentrácii vo forme izolátu, texturátu a odtučnenej sójovej múky v modelových vzorkách mäsových výrobkov.
Název v anglickém jazyce
Identification of soy protein in exemplar samples by immunohistochemical method
Popis výsledku anglicky
Immunohistochemical method for soy protein identification has been developed. The method was verified using model meat samples with various concentration of soy protein (soy isolate, fat extracted soy flour, soy texturate).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Kvalitativní a kvantitativní diagnostika součástí rostlinného a živočišného původu v potravinách pomocí histochemických a imunohistochemických metod</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnost a kontrola potravin
ISBN
978-80-8069-860-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
167-171
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
28. 3. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—