Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Důkaz sojové bílkoviny v modelových vzorcích pomocí imunohistochemických metod

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F07%3A%230000270" target="_blank" >RIV/00027162:_____/07:#0000270 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/07:00001396

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Dôkaz sójovej bielkoviny v modelových vzorkách pomocou imunohistochemických metód

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Bola vyvinutá imunohistochemická metóda pre stanovenie sójových proteinov o rôznej koncentrácii vo forme izolátu, texturátu a odtučnenej sójovej múky v modelových vzorkách mäsových výrobkov.

  • Název v anglickém jazyce

    Identification of soy protein in exemplar samples by immunohistochemical method

  • Popis výsledku anglicky

    Immunohistochemical method for soy protein identification has been developed. The method was verified using model meat samples with various concentration of soy protein (soy isolate, fat extracted soy flour, soy texturate).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Kvalitativní a kvantitativní diagnostika součástí rostlinného a živočišného původu v potravinách pomocí histochemických a imunohistochemických metod</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Bezpečnost a kontrola potravin

  • ISBN

    978-80-8069-860-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    167-171

  • Název nakladatele

    Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    28. 3. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku