Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872205" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872205 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývala stanovením meze detekce sójového proteinu pro imunofluorescenční metodu. Vyšetřovaným materiálem byly modelové masné výrobky s přídavkem 0,1 a 0,01 % sójového proteinu. Z každé koncentrace byly vyrobeny 3 bločky. Z každého bločku bylo vyšetřováno 9 řezů. Měření bylo 7krát zopakováno. Mez detekce pro imunohistochemickou metodu pro stanovení sójové bílkoviny v modelových masných výrobcích byla stanovena na hladině 0,01% přídavku sójového proteinu.

  • Název v anglickém jazyce

    The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method

  • Popis výsledku anglicky

    The work focused on setting the detection limit of soy protein for immunofluorescence method. Investigated material model based meat products with the addition of 0.1 and 0.01% soy protein. For each concentration were made 3 pads. From each pad were investigated nine sections. The measurement was repeated 7 times. The limit of detection for the immunohistochemical method for the determination of soy protein in meat products, the model was set at a level of 0.01% added soy protein.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-664-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    263-266

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    2. 10. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku