Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Imunohistochemické stanovení pšeničné bílkoviny v masných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F08%3A%230000421" target="_blank" >RIV/00027162:_____/08:#0000421 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/08:00001974

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Imunohistochemické stanovení pšeničné bílkoviny v masných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Imunohistochemická metoda se jeví jako vhodná diagnostická metoda pro stanovení pšeničné bílkoviny v masných výrobcích. V porovnání s mikroskopickými běžně používanými barvícími metodami je imunohistochemická metoda citlivější a přídavek pšeničné bílkoviny je pomocí této metody lépe prokazatelný. U přídavku pšeničné mouky je naopak výhodnější standardních barvících metod.

  • Název v anglickém jazyce

    Immunohistochemical determination of wheat protein in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    Immunohistochemical method seems to be the suitable analytical method for the identification of wheat protein in meat products. Compared to the often used microscopic dye methods the immunohistochemical method is more sensitive and the addition of wheatprotein is better provable. Concerning the addition of wheat flour the use of standard dye methods is more suitable.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Kvalitativní a kvantitativní diagnostika součástí rostlinného a živočišného původu v potravinách pomocí histochemických a imunohistochemických metod</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena Alimentorum XXIX

  • ISBN

    978-80-7148-059-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Univerzita veterinárskeho lekárstva

  • Místo vydání

    Slovakia, Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské Pleso

  • Datum konání akce

    5. 5. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku