Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Porovnání histochemických a imunohistochemických metod při důkazu sojové bílkoviny v modelových vzorcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F08%3A%230000466" target="_blank" >RIV/00027162:_____/08:#0000466 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Porovnanie histochemických a imunohistochemických metód pri dokaze sójovej bielkoviny v modelových vzorkách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Boli porovnané histochemické a imunohistochemické metódy pre stanovenie sójových proteinov. Boli pripravené modelové vzorky s rozným percentuálnym prídavkom sóje. Imunohistochemická metóda sa ukazuje ako vhodná diagnostická metóda na stanovenie sóje. Jecitlivejšia ako bežné mikroskopické farbiace metódy.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of histochemical and immunohistochemical methods on identification of soy protein in exemplar samples

  • Popis výsledku anglicky

    Histochemical and immunohistochemical methods for the identification of soy proteins were compared. Model samples with the various content of soya proteins were prepared. The immunohistochemical method seemed to be suitable diagnostic method for soya detection. It is more sensitive than other histochemical dye methods.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B53004" target="_blank" >1B53004: Kvalitativní a kvantitativní diagnostika součástí rostlinného a živočišného původu v potravinách pomocí histochemických a imunohistochemických metod</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Bezpečnosť a kontrola potravín

  • ISBN

    978-80-552-0028-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    2. 4. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku