Vývoj spotřeby a cen potravin v ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F08%3A%230000186" target="_blank" >RIV/00027251:_____/08:#0000186 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj spotřeby a cen potravin v ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analyzuje hlavní tendence vývoje spotřeby živočišných a rostlinných potravin v ČR v letech 2000-2007 včetně faktorů, které na tento vývoj působily. I přes růst koupěschopné poptávky zůstává jedním z nejdůležitějších faktorů spotřebitelská cenapotravin. Proto je ve sledovaném období analyzován rovněž pohyb cen hlavních potravinových skupin.
Název v anglickém jazyce
Development of food consumption and consumer prices in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The article is analysing main tendencies of animal and plant products in the CR in 2000 ? 2007 including influencing factors. The factual demand continues as one of main factors in spite of increase of consumer prices of foodstuff. That is the reason forfurther analysis of prices progress of main foodstuff aggregates in monitored period.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Světový den výživy
ISBN
978-80-86909-03-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav potravinářský
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
20. 10. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—