Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj spotřeby a cen potravin v ČR

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F08%3A%230000186" target="_blank" >RIV/00027251:_____/08:#0000186 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj spotřeby a cen potravin v ČR

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek analyzuje hlavní tendence vývoje spotřeby živočišných a rostlinných potravin v ČR v letech 2000-2007 včetně faktorů, které na tento vývoj působily. I přes růst koupěschopné poptávky zůstává jedním z nejdůležitějších faktorů spotřebitelská cenapotravin. Proto je ve sledovaném období analyzován rovněž pohyb cen hlavních potravinových skupin.

  • Název v anglickém jazyce

    Development of food consumption and consumer prices in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The article is analysing main tendencies of animal and plant products in the CR in 2000 ? 2007 including influencing factors. The factual demand continues as one of main factors in spite of increase of consumer prices of foodstuff. That is the reason forfurther analysis of prices progress of main foodstuff aggregates in monitored period.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Světový den výživy

  • ISBN

    978-80-86909-03-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav potravinářský

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    20. 10. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku