Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000016" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000016 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-78801-073-3" target="_blank" >https://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-78801-073-3</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1039/9781788013031-00028" target="_blank" >10.1039/9781788013031-00028</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations
Popis výsledku v původním jazyce
In the European Union (EU), mandatory nutrition labelling is regulated by Regulation (EU) No 1169/2011. Food business operators must undertake measures to implement mandatory and voluntary particulars of nutrient labelling in order to comply with the legislation. Information supporting the European food industry, large and small, in implementation and understanding of nutrition labelling is therefore essential, and a summary of formats and approaches in the EU, and at some national levels, is presented.
Název v anglickém jazyce
Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations
Popis výsledku anglicky
In the European Union (EU), mandatory nutrition labelling is regulated by Regulation (EU) No 1169/2011. Food business operators must undertake measures to implement mandatory and voluntary particulars of nutrient labelling in order to comply with the legislation. Information supporting the European food industry, large and small, in implementation and understanding of nutrition labelling is therefore essential, and a summary of formats and approaches in the EU, and at some national levels, is presented.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Health Claims and Food Labelling
ISBN
978-1-78801-073-3
Počet stran výsledku
35
Strana od-do
28-62
Počet stran knihy
204
Název nakladatele
The Royal Society of Chemistry
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—