Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F20%3AN0000016" target="_blank" >RIV/00027251:_____/20:N0000016 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-78801-073-3" target="_blank" >https://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-78801-073-3</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1039/9781788013031-00028" target="_blank" >10.1039/9781788013031-00028</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the European Union (EU), mandatory nutrition labelling is regulated by Regulation (EU) No 1169/2011. Food business operators must undertake measures to implement mandatory and voluntary particulars of nutrient labelling in order to comply with the legislation. Information supporting the European food industry, large and small, in implementation and understanding of nutrition labelling is therefore essential, and a summary of formats and approaches in the EU, and at some national levels, is presented.

  • Název v anglickém jazyce

    Supporting the European Food Industry to Meet Nutrient Labelling Regulations

  • Popis výsledku anglicky

    In the European Union (EU), mandatory nutrition labelling is regulated by Regulation (EU) No 1169/2011. Food business operators must undertake measures to implement mandatory and voluntary particulars of nutrient labelling in order to comply with the legislation. Information supporting the European food industry, large and small, in implementation and understanding of nutrition labelling is therefore essential, and a summary of formats and approaches in the EU, and at some national levels, is presented.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Health Claims and Food Labelling

  • ISBN

    978-1-78801-073-3

  • Počet stran výsledku

    35

  • Strana od-do

    28-62

  • Počet stran knihy

    204

  • Název nakladatele

    The Royal Society of Chemistry

  • Místo vydání

    London

  • Kód UT WoS kapitoly