Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výzkum a realizace prototypu aparatury pro komplexní analýzu piva a pivovarsko-sladařských meziproduktů metodou kombinované dvouúhlové turbidimetrie, titrimetrie a sedimentografie dle Sladkého a Dienstbiera

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11320%2F06%3A00002980" target="_blank" >RIV/00216208:11320/06:00002980 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výzkum a realizace prototypu aparatury pro komplexní analýzu piva a pivovarsko-sladařských meziproduktů metodou kombinované dvouúhlové turbidimetrie, titrimetrie a sedimentografie dle Sladkého a Dienstbiera

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl proveden výzkum a vývoj a dodán prototyp aparatury pro komplexní analýzu piva a pivovarsko-sladařských meziproduktů metodou kombinované dvouúhlové turbidimetrie, titrimetrie a sedimentografie dle Sladkého a Dienstbiera Aparatura umožňuje komplexní fyzikálně chemická analýzu koloidní stability piva, analýzu kalových částic sladiny a mladiny, kongresní sladiny a sladů, sedimentačních a flokulačních vlastností provozních kvasnic, sedimentační analýzu pomocných stabilizačních a filtračních materiálů včetně kontroly technologie úpravy produkční varní i odpadní vody

  • Název v anglickém jazyce

    Research, development and realization of the prototype apparatus for the complex analyses of beer and brewing and malting intermediate products

  • Popis výsledku anglicky

    It was performed research, development and realization of the prototype apparatus for the complex analyses of beer and brewing and malting intermediate products by the method of combined dual angle turbidimetry, titrimetry and sedimentography according to Sladky and Dienstbier. The aparatus enables among others complex analyses of beer physical/chemical stability, analyses of wort, congress wort and malt haze particles, brewing yeast production strains sedimentation and flocullation properties, sedimentation analyses of stabilization and filtration materials as well as the control of the technology of input and out brewing water treatment

Klasifikace

  • Druh

    X - Nezařazeno

  • CEP obor

    BH - Optika, masery a lasery

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů