Vliv polyfenolického extraktu z vinné matoliny na vybrané biochemické parametry u potkanů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F06%3A00015862" target="_blank" >RIV/00216224:14110/06:00015862 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of polyphenolic extract from grape byproducts on selected biochemical characteristics in rats
Popis výsledku v původním jazyce
The polyphenolic compounds are well known for its antioxidant effect. In our study we have focused on hypolipidemic effect of gallic acid (GA) and polyphenolic extracts from grape byproducts (Vitis vinifera L.) on the model of hypecholesterolemia in rats.
Název v anglickém jazyce
The effect of polyphenolic extract from grape byproducts on selected biochemical characteristics in rats
Popis výsledku anglicky
The polyphenolic compounds are well known for its antioxidant effect. In our study we have focused on hypolipidemic effect of gallic acid (GA) and polyphenolic extracts from grape byproducts (Vitis vinifera L.) on the model of hypecholesterolemia in rats.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FR - Farmakologie a lékárnická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2006, Health Ingredients Metabolism Analysis, The abstract book
ISBN
80-7194-855-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
142-143
Název nakladatele
Ediční středisko Univerzity Pardubice
Místo vydání
Pardubice, Czech Republic
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
10. 9. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—