The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F07%3A00050906" target="_blank" >RIV/00216224:14110/07:00050906 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm" target="_blank" >http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine
Popis výsledku v původním jazyce
Effects of different doses of various clarifying agens onthe content on phenolic substances in young red wines were studed. The orginal concentration of anthocyanins (213 mg/l)was decreased at most after the application of egg white but the total colourintensitz of these red wines increased. An increased share of polymeric forms of anthocyanins in the final colour of red wines was observed in all variants of this experiment.
Název v anglickém jazyce
The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine
Popis výsledku anglicky
Effects of different doses of various clarifying agens onthe content on phenolic substances in young red wines were studed. The orginal concentration of anthocyanins (213 mg/l)was decreased at most after the application of egg white but the total colourintensitz of these red wines increased. An increased share of polymeric forms of anthocyanins in the final colour of red wines was observed in all variants of this experiment.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
ISHS Acta Horticulturae 754 : International Workshop on Advances in Grapevine and Wine Research
ISBN
978-90-6605-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
563-568
Název nakladatele
ISHS
Místo vydání
Leuven
Místo konání akce
Venosa, Italy
Datum konání akce
31. 10. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—