Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F07%3A00050906" target="_blank" >RIV/00216224:14110/07:00050906 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm" target="_blank" >http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Effects of different doses of various clarifying agens onthe content on phenolic substances in young red wines were studed. The orginal concentration of anthocyanins (213 mg/l)was decreased at most after the application of egg white but the total colourintensitz of these red wines increased. An increased share of polymeric forms of anthocyanins in the final colour of red wines was observed in all variants of this experiment.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine

  • Popis výsledku anglicky

    Effects of different doses of various clarifying agens onthe content on phenolic substances in young red wines were studed. The orginal concentration of anthocyanins (213 mg/l)was decreased at most after the application of egg white but the total colourintensitz of these red wines increased. An increased share of polymeric forms of anthocyanins in the final colour of red wines was observed in all variants of this experiment.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    ISHS Acta Horticulturae 754 : International Workshop on Advances in Grapevine and Wine Research

  • ISBN

    978-90-6605-620-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    563-568

  • Název nakladatele

    ISHS

  • Místo vydání

    Leuven

  • Místo konání akce

    Venosa, Italy

  • Datum konání akce

    31. 10. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku