Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes of organic acids and phenolic compounds contents in grapevine berries during their ripening

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14410%2F13%3A00071658" target="_blank" >RIV/00216224:14410/13:00071658 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43210/13:00204109 RIV/70883521:28110/13:43869986

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/s11532-013-0288-2" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2478/s11532-013-0288-2</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/s11532-013-0288-2" target="_blank" >10.2478/s11532-013-0288-2</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes of organic acids and phenolic compounds contents in grapevine berries during their ripening

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Changes of total content of phenolic substances, alteration in total titratable acidity and differences in tartaric acid content in grapes of four white (Müller-Thurgau ? MT, Pinot Blanc ? Rulandské bílé in Czech, RB, Sauvignon (Sg), and Muscat Ottonel ?Muškát Ottonel in Czech, MO) and two blue (Dornfelder ? Df and Blue Frankish ? Frankovka in Czech, Fr) grapevine varieties throughout their growth, ripening and maturing (July ? November). Potentiometric titration was applied for the determination of total titratable acids in grapes (expressed as tartaric acid equivalents in g/l). A spectrophotometric method according Rebelein based on the formation of a colored complex of amonium metavanadate and tartaric acid was used for determination of tartaric acid in green juice made by pressing unripe grapes.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of organic acids and phenolic compounds contents in grapevine berries during their ripening

  • Popis výsledku anglicky

    Changes of total content of phenolic substances, alteration in total titratable acidity and differences in tartaric acid content in grapes of four white (Müller-Thurgau ? MT, Pinot Blanc ? Rulandské bílé in Czech, RB, Sauvignon (Sg), and Muscat Ottonel ?Muškát Ottonel in Czech, MO) and two blue (Dornfelder ? Df and Blue Frankish ? Frankovka in Czech, Fr) grapevine varieties throughout their growth, ripening and maturing (July ? November). Potentiometric titration was applied for the determination of total titratable acids in grapes (expressed as tartaric acid equivalents in g/l). A spectrophotometric method according Rebelein based on the formation of a colored complex of amonium metavanadate and tartaric acid was used for determination of tartaric acid in green juice made by pressing unripe grapes.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Central European Journal of Chemistry

  • ISSN

    1895-1066

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    PL - Polská republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    1575-1582

  • Kód UT WoS článku

    000322010400002

  • EID výsledku v databázi Scopus