Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001345" target="_blank" >RIV/00216275:25310/04:00001345 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Popis výsledku v původním jazyce
Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Název v anglickém jazyce
Occurence of Arcobacter spp. in meats and meat processing plants
Popis výsledku anglicky
Occurence of Arcobacter spp. in meats and meat processing plants
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXI. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-753-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
29
Název nakladatele
MZLU
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
3. 3. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—