Numerical Ananlysis of Color Hue Component in Digital Images
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26210%2F11%3APU93807" target="_blank" >RIV/00216305:26210/11:PU93807 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Numerical Ananlysis of Color Hue Component in Digital Images
Popis výsledku v původním jazyce
A mathematical method of measurement of a color component intensity in a digital image and its use for histological investigation of samples of meat products is discussed in this contribution. We focus mainly on identication and consecutive analysis of bone fragments in mechanically separated meat.
Název v anglickém jazyce
Numerical Ananlysis of Color Hue Component in Digital Images
Popis výsledku anglicky
A mathematical method of measurement of a color component intensity in a digital image and its use for histological investigation of samples of meat products is discussed in this contribution. We focus mainly on identication and consecutive analysis of bone fragments in mechanically separated meat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BA - Obecná matematika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M06047" target="_blank" >1M06047: Centrum pro jakost a spolehlivost výroby</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mendel 2011
ISBN
978-80-214-4302-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
497-503
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno University of Technology
Datum konání akce
15. 6. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—