Effect of solvent and temperature on pressurized fluid extraction of anthocyanins from red grape skin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F08%3APU81869" target="_blank" >RIV/00216305:26310/08:PU81869 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of solvent and temperature on pressurized fluid extraction of anthocyanins from red grape skin
Popis výsledku v původním jazyce
Extraction and determination of 3-monoglucosides anthocyanins from Alibernet grape skins by PFE and HPLC. Comparisom of extraction efficiency of PFE by different solvents with Soxhlet extraction.
Název v anglickém jazyce
Effect of solvent and temperature on pressurized fluid extraction of anthocyanins from red grape skin
Popis výsledku anglicky
Extraction and determination of 3-monoglucosides anthocyanins from Alibernet grape skins by PFE and HPLC. Comparisom of extraction efficiency of PFE by different solvents with Soxhlet extraction.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů