The influence of cultivation of vines for the representation of the genera of yeasts during the process of production of Moravian wines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APU99166" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PU99166 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of cultivation of vines for the representation of the genera of yeasts during the process of production of Moravian wines
Popis výsledku v původním jazyce
In this study, we identified yeasts isolated from red variety Rulandske modre from South Moravia. Yeasts were isolated from must during different stages of spontaneous fermentation process. We chose two types of vineyard agriculture; ecological and integrated for both varieties. Together, we isolated 60 strains from ecological variety and 64 from integrated.
Název v anglickém jazyce
The influence of cultivation of vines for the representation of the genera of yeasts during the process of production of Moravian wines
Popis výsledku anglicky
In this study, we identified yeasts isolated from red variety Rulandske modre from South Moravia. Yeasts were isolated from must during different stages of spontaneous fermentation process. We chose two types of vineyard agriculture; ecological and integrated for both varieties. Together, we isolated 60 strains from ecological variety and 64 from integrated.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů