The possibilities of using carotenoid-rich yeast biomass cultivated on whey substrates
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU107360" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU107360 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The possibilities of using carotenoid-rich yeast biomass cultivated on whey substrates
Popis výsledku v původním jazyce
Whey is a highly nutritious by-product which can be utilized by microoganisms as a substrate for fermentation and producžtion of selected metabolites. Dried carotenoid-rich yeast biomass combined with whey could be used in feed industry.
Název v anglickém jazyce
The possibilities of using carotenoid-rich yeast biomass cultivated on whey substrates
Popis výsledku anglicky
Whey is a highly nutritious by-product which can be utilized by microoganisms as a substrate for fermentation and producžtion of selected metabolites. Dried carotenoid-rich yeast biomass combined with whey could be used in feed industry.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Hoklovy dny - Sborník přednášek a posterů
ISBN
978-80-7305-664-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
308
Strana od-do
136-139
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
2. 10. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—