The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F19%3APU134351" target="_blank" >RIV/00216305:26310/19:PU134351 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles
Popis výsledku v původním jazyce
Chosen natural prebiotics were analysed for their dietary profile. Spectrophotometric methods were used to determine total and reducing sugar content, total phenolic and flavonoid content, antioxidant and antimicrobial activity in different types of extracts.
Název v anglickém jazyce
The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles
Popis výsledku anglicky
Chosen natural prebiotics were analysed for their dietary profile. Spectrophotometric methods were used to determine total and reducing sugar content, total phenolic and flavonoid content, antioxidant and antimicrobial activity in different types of extracts.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů