Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F19%3APU134351" target="_blank" >RIV/00216305:26310/19:PU134351 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Chosen natural prebiotics were analysed for their dietary profile. Spectrophotometric methods were used to determine total and reducing sugar content, total phenolic and flavonoid content, antioxidant and antimicrobial activity in different types of extracts.

  • Název v anglickém jazyce

    The Effectiveness of Prebiotics on the Viability of Probiotics and its Encapsulation into Alginate Particles

  • Popis výsledku anglicky

    Chosen natural prebiotics were analysed for their dietary profile. Spectrophotometric methods were used to determine total and reducing sugar content, total phenolic and flavonoid content, antioxidant and antimicrobial activity in different types of extracts.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů