Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F19%3AN0000095" target="_blank" >RIV/14864347:_____/19:N0000095 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/19:N0000085

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.pivovarskedny.cz/" target="_blank" >http://www.pivovarskedny.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva umožňuje jeho výrobu pro konkrétního uživatele. Aplikace preparátu v pozdním chmelení nebo do vířivé kádě přinesla pozitivní výsledky z hlediska chemického profilu i senzorické kvality piva.

  • Název v anglickém jazyce

    The new hop-malt preparation for simultaneous brewing and coloring of beer

  • Popis výsledku anglicky

    KROFTA, Karel a Alexander MIKYŠKA. Nový chmelo-sladový preparát pro simultánní hořčení a dobarvení piva. In: 28. Pivovarsko-sladařské dny: Průvodce (sborník) posterů a přednášek ze semináře konaného 31. 10. - 1. 11. 2019. Plzeň: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský; Vysoká škola chemicko-technologická, Kvasný průmysl a Agentura ELIS, s. 11. The new hop-malt preparation for simultaneous brewing and coloring of beer enables its production for a specific user. Application of the preparation in late hopping or in a whirlpool gave positive results in terms of chemical profile and sensory quality of beer.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů