Čerstvý chmel v pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F20%3AN0000086" target="_blank" >RIV/14864347:_____/20:N0000086 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Čerstvý chmel v pivu
Popis výsledku v původním jazyce
NESVADBA, Vladimír a Michal VOKŘÁL. Čerstvý chmel v pivu. In: M. Vokřál, ed. Československá Pivovarsko-sladařská ročenka 2021. Olomouc: Agriprint, 2020, s. 101-104. ISBN 978-80-87091-91-3. Využití čerstvého chmele pro výrobu piva. Několik českých minipivovarů uvařilo v roce 2020 pivo z čerstvého zeleného chmele. Jednalo se i o různé receptury spodního i svrchního kvašení.
Název v anglickém jazyce
Fresh hops in beer
Popis výsledku anglicky
NESVADBA, Vladimír a Michal VOKŘÁL. Čerstvý chmel v pivu. In: M. Vokřál, ed. Československá Pivovarsko-sladařská ročenka 2021. Olomouc: Agriprint, 2020, s. 101-104. ISBN 978-80-87091-91-3. Use of fresh hops for beer production. In 2020, several Czech mini-breweries brewed beer from fresh green hops. There were also various recipes for bottom and top fermentation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů