Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F05%3A01%3A_3500" target="_blank" >RIV/16193296:_____/05:01:_3500 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:_____/05:01:_3500

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku. Práce byla zamerena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenu Lactococcus lactis kmenu. Na základe fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenu bylo urceno jako poddruh lactis.

  • Název v anglickém jazyce

    Fenotypics resolution of cotters Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Popis výsledku anglicky

    Publication in poster form and full version in Collection with ISBN. On basis phenopypical feature (hydrolysi of arginin, fermentation of acid and sugar, tolerance for NaCl, pH, temperature and methylen bluness) we can differentiate between sub-species of Lactococcus lactis subsp.lactis a L. lactis subsp. cremoris.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Výsledky prehlídek a sborník prednášek semináre Mléko a sýry 2005

  • ISBN

    80-86238-48-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    140-143

  • Název nakladatele

    Ceská spolecnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku