Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Genotypická charakterizace vybraných kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016316" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016316 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Genotypická charakterizace vybraných kmenů Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce byla zaměřena na fenotypickou a genotypickou charakterizaci 20 vybraných kmenů Lactococcus lactis. Z kolekce laktokokových kmenů byl na základě fenotypických vlastností pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako Lactococcus lactis subsp. lactis.

  • Název v anglickém jazyce

    Genotypical characterisation of selected strains of Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris.

  • Popis výsledku anglicky

    Work was focused on the phenotypical and genotypical characterization of 20 selected Lactococcus lactis strains. Only the strain NIZO B33 was phenotypically characterized as Lactococcus lactis subsp. cremoris out of the collection of lactococcal strains.Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů