Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016310" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016310 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.

  • Název v anglickém jazyce

    Phenotypical subspecies differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris

  • Popis výsledku anglicky

    The work was focused on the phenotypical characterization of 20 selected Lactococcus lactis strains. Only the strain NIZO B33 was characterized on the basis of phenotypical properties as Lactococcus lactis subsp. cremoris. Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005

  • ISBN

    80-86238-48-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    140-143

  • Název nakladatele

    VŠCHT Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    19. 1. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku