Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016309" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016309 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
Popis výsledku v původním jazyce
Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
Název v anglickém jazyce
Phenotypical subspecies differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris
Popis výsledku anglicky
The work was focused on the phenotypical characterization of 20 selected Lactococcus lactis strains. Only the strain NIZO B33 was characterized on the basis of phenotypical properties as Lactococcus lactis subsp. cremoris. Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Využití potenciálu "divokých" kmenů bakterií mléčného kvašení v mlékárenských technologiích.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů