Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost potravinářské pšenice 2004

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000077" target="_blank" >RIV/25328859:_____/05:#0000077 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost potravinářské pšenice 2004

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sklizňová kvalita potravinářské pšenice byla hodnocena u 1000 vzorků potravinářské pšenice. Vzorky dodali pěstitelé z celé ČR. Kvalita vzorků potravinářské pšenice byla zkoušena a hodnocena v souladu s ČSN 461100-2. Potravinářská pšenice se vyznačuje velmi vysokým číslem poklesu. Nejméně zkoušených vzorků vyhovělo v parametru obsahu dusíkatých látek v sušině. Sedimentační index je nižší než v předchozích letech. Vzorky mají vysokou objemovou hmotnost.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of bread wheat in 2004

  • Popis výsledku anglicky

    Harvest grain quality of bread wheat was examined in 1,000 samples that were supplied by growers from the entire Czech Republic. The grain quality was tested and assessed according to Czech State Standard 461100-2. Bread wheat was characterized by a highfalling number. The lowest number of examined samples met the parameter of nitrogen content in dry matter. The sedimentation index was lower than in previous years. The samples had high grain specific weight.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QC1096" target="_blank" >QC1096: Výzkum faktorů optimalizace kvality produkce obilovin v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Obilnářské listy

  • ISSN

    1212-138X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    13

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    13-15

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus