Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs sladu z bezpluchého ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F12%3A%230000720" target="_blank" >RIV/25328859:_____/12:#0000720 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/12:#0000731 RIV/00027022:_____/12:00000327

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1757112&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1757112&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs sladu z bezpluchého ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Směs sladu z bezpluchého ječmene se vyznačuje tím, že směs obsahuje 70 až 99 hmotn.% sladu z bezpluchého ječmene vzniklého 4 až 7 denním máčením a klíčením a 1 až 30 hmotn.% karamelového ječmenného sladu. Uvedené řešení lze využít v potravinářském, pivovarském a pekařském průmyslu.

  • Název v anglickém jazyce

    Malt mixture from hull-less barley

  • Popis výsledku anglicky

    Malt mixture from hull-less barley contains 70 to 99 of weight % of malt from hull-less barley produced by 4 to 7 day steeping and germination and 1 to 30 weight % of caramel barley malt. The given solution ca be used in food, brewing and bakery industries.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QG60130" target="_blank" >QG60130: Minoritní plodiny pro specifické využití v potravinářství</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    23522

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž, Výzkumný ústav otravinářský Praha, v.v.i.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence