THE EFFECT OF FEEDING WHEAT WITH BLUE ALEURONE ON PERFORMANCE PARAMETERS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF BROILERS
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F16%3AN0000045" target="_blank" >RIV/25328859:_____/16:N0000045 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62156489:43210/16:43909367
Výsledek na webu
<a href="http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/sborniky/sborniknutrinet2016.pdf" target="_blank" >http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/sborniky/sborniknutrinet2016.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
THE EFFECT OF FEEDING WHEAT WITH BLUE ALEURONE ON PERFORMANCE PARAMETERS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF BROILERS
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to evaluate effect of feeding of wheat with blue aleurone layer to performance parameters and antioxidant capacity of broiler chickens. Sixty chickens were divided into two equal groups Control and Blue. The experimental group received feed mixture containing 38.2% of wheat with blue aleurone layer. Average feed consumption, antioxidant capacity and carcass yield were evaluated. The feeding wheat with blue aleurone did not affect significantly monitored parameters.
Název v anglickém jazyce
THE EFFECT OF FEEDING WHEAT WITH BLUE ALEURONE ON PERFORMANCE PARAMETERS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF BROILERS
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to evaluate effect of feeding of wheat with blue aleurone layer to performance parameters and antioxidant capacity of broiler chickens. Sixty chickens were divided into two equal groups Control and Blue. The experimental group received feed mixture containing 38.2% of wheat with blue aleurone layer. Average feed consumption, antioxidant capacity and carcass yield were evaluated. The feeding wheat with blue aleurone did not affect significantly monitored parameters.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GE - Šlechtění rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510206" target="_blank" >QJ1510206: Výzkum odlišných typů zabarvení zrna pšenice způsobených látkami s antioxidačním účinkem, jejich využití pro tvorbu odrůd s příznivým zdravotním benefitem pro výživu člověka a zvířat</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
NutriNET 2016
ISBN
978-80-213-2638-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
42-48
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
11. 2. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—