The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F17%3AN0000076" target="_blank" >RIV/25328859:_____/17:N0000076 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/70883521:28110/17:63517334
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products
Popis výsledku v původním jazyce
The texture profile analysis of low fat comminuted meat product enhanced by two types of native flours from Czech spring barley with different genotype, protein, starch, and β-glucan content AF CESAR a KM 2460-2 was tested. Greater hardness, springiness and resilience have been demonstrated for products with added KM2460-2. With growing amount of AF CESAR, compared with reference sample, resilience declined. There was no impact on cohesiveness in both cases observed.
Název v anglickém jazyce
The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products
Popis výsledku anglicky
The texture profile analysis of low fat comminuted meat product enhanced by two types of native flours from Czech spring barley with different genotype, protein, starch, and β-glucan content AF CESAR a KM 2460-2 was tested. Greater hardness, springiness and resilience have been demonstrated for products with added KM2460-2. With growing amount of AF CESAR, compared with reference sample, resilience declined. There was no impact on cohesiveness in both cases observed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnosť a kontrola potravín: Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou
ISBN
978-80-552-1649-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
292-295
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Piešťany
Datum konání akce
31. 3. 2017
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—