Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F17%3A63517334" target="_blank" >RIV/70883521:28110/17:63517334 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/25328859:_____/17:N0000076

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The texture profile analysis of low fat comminuted meat product enhanced by two types of native flours from Czech spring barley with different genotype, protein, starch, and β-glucan content AF CESAR a KM 2460-2 was tested. Greater hardness, springiness and resilience have been demonstrated for products with added KM2460-2. With growing amount of AF CESAR, compared with reference sample, resilience declined. There was no impact on cohesiveness in both cases observed.

  • Název v anglickém jazyce

    The Use of Barley Flour in the Production of Comminuted Meat Products

  • Popis výsledku anglicky

    The texture profile analysis of low fat comminuted meat product enhanced by two types of native flours from Czech spring barley with different genotype, protein, starch, and β-glucan content AF CESAR a KM 2460-2 was tested. Greater hardness, springiness and resilience have been demonstrated for products with added KM2460-2. With growing amount of AF CESAR, compared with reference sample, resilience declined. There was no impact on cohesiveness in both cases observed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Bezpečnosť a kontrola potravín: Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou

  • ISBN

    978-80-552-1649-2

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    292-295

  • Název nakladatele

    Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Piešťany

  • Datum konání akce

    30. 3. 2017

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku