Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vícezrnná pekařská směs se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F22%3AN0000034" target="_blank" >RIV/25328859:_____/22:N0000034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/40476&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/40476&plang=CS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vícezrnná pekařská směs se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Uvedený užitný vzor se týká přípravy vícezrnné pekařské směsi se sníženým obsahem lepku a vyšší nutriční hodnotou, připravené s využitím pseudoobiloviny pohanky a dalších druhů obilnin se specifickou nutriční kvalitou zrna, a to ozimé pšenice odrůdy AF Oxana s barevným zrnem a vysokým obsahem antokyanů a ječmene jarního, bezpluché odrůdy AF Cesar s vysokým obsahem vlákniny potravy v podobě beta-glukanů.

  • Název v anglickém jazyce

    Multigrain bakery mix with reduced gluten content and higher nutritional value

  • Popis výsledku anglicky

    The stated utility model relates to the preparation of a multi-grain bakery mixture with a reduced gluten content and higher nutritional value, prepared using pseudocereal buckwheat and other types of cereals with a specific grain nutritional quality, namely winter wheat variety AF Oxana with colored grain and a high content of anthocyanins and hulless spring barley, variety AF Cesar with a high content of dietary fiber in the form of beta-glucans.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    PUV 2022-40476

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Agrotest fyto, s.r.o., PRO-BIO, obchodní společnost

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence