Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000038" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000038 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop trvající 6 hodin seznámil účastníky s tradičními podzimními pokrmy a možnostmi jejich párování s českými a moravskými víny. Účastníci měli možnost pokrmy připravit pod vedením šéfkuchaře a také pochopit význam podzimních surovin. Před samotnou degustací proběhla semi-standardizovaná skupinová diskuse účastníků na téma tradičních pokrmů, surovin a vín spojených s podzimem. Během degustace ochutnali účastníci polévku, hlavní chod a dezert. Párování (senzorická degustace) proběhlo se 4 druhy vín. Účastníci vyplňovali hodnotící archy a na závěr zhodnotili průběh celého workshopu v opětovné diskusi.

  • Název v anglickém jazyce

    Autumn Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions

  • Popis výsledku anglicky

    Workshop lasting 6 hours acquainted the participants with the traditional autumn dishes and the possibilities of their pairing with Czech and Moravian wines. Participants had the option of dishes to prepare under the guidance of the chef and also understand the importance of the autumn of raw materials. Before the actual wine tasting was semi-standardized group discussion participants on the theme of traditional dishes, ingredients and wines associated with autumn. During the tasting tasted the participants of the soup, main course and dessert. Pairing (sensory tasting) was conducted with 4 kinds of wines. Participants filled out the evaluation sheets and in conclusion, evaluate the progress of the workshop in re-discussion.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50600 - Political science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    50

  • Počet zahraničních účastníků

    10

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce