Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000038" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000038 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop trvající 6 hodin seznámil účastníky s tradičními podzimními pokrmy a možnostmi jejich párování s českými a moravskými víny. Účastníci měli možnost pokrmy připravit pod vedením šéfkuchaře a také pochopit význam podzimních surovin. Před samotnou degustací proběhla semi-standardizovaná skupinová diskuse účastníků na téma tradičních pokrmů, surovin a vín spojených s podzimem. Během degustace ochutnali účastníci polévku, hlavní chod a dezert. Párování (senzorická degustace) proběhlo se 4 druhy vín. Účastníci vyplňovali hodnotící archy a na závěr zhodnotili průběh celého workshopu v opětovné diskusi.
Název v anglickém jazyce
Autumn Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Popis výsledku anglicky
Workshop lasting 6 hours acquainted the participants with the traditional autumn dishes and the possibilities of their pairing with Czech and Moravian wines. Participants had the option of dishes to prepare under the guidance of the chef and also understand the importance of the autumn of raw materials. Before the actual wine tasting was semi-standardized group discussion participants on the theme of traditional dishes, ingredients and wines associated with autumn. During the tasting tasted the participants of the soup, main course and dessert. Pairing (sensory tasting) was conducted with 4 kinds of wines. Participants filled out the evaluation sheets and in conclusion, evaluate the progress of the workshop in re-discussion.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50600 - Political science
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
50
Počet zahraničních účastníků
10
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce