Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000076" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000076 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vsh.cz//file.php?id=411" target="_blank" >http://www.vsh.cz//file.php?id=411</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.5219/488" target="_blank" >10.5219/488</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Allergies to a certain food are most likely to occur in children under six years of age; however, they can develop later, even into adulthood. Ironically, the most common allergens in older children and adults are the foods that we consider to be healthy or even necessary, such as nuts, cheese, fish, poppy seeds, or aromatic fruit and vegetables (Pollmer, Hoicke, Grimm, 2006). A food allergy is an oversensitive reaction by the organism to a food or foods, where the body may exhibit one or more symptoms from a relatively wide range of symptoms.

  • Název v anglickém jazyce

    THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE

  • Popis výsledku anglicky

    Allergies to a certain food are most likely to occur in children under six years of age; however, they can develop later, even into adulthood. Ironically, the most common allergens in older children and adults are the foods that we consider to be healthy or even necessary, such as nuts, cheese, fish, poppy seeds, or aromatic fruit and vegetables (Pollmer, Hoicke, Grimm, 2006). A food allergy is an oversensitive reaction by the organism to a food or foods, where the body may exhibit one or more symptoms from a relatively wide range of symptoms.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50600 - Political science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Hospitality and Tourism Papers

  • ISSN

    1801-1535

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    XII.

  • Číslo periodika v rámci svazku

    26

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    113-120

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus