THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000076" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000076 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vsh.cz//file.php?id=411" target="_blank" >http://www.vsh.cz//file.php?id=411</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.5219/488" target="_blank" >10.5219/488</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE
Popis výsledku v původním jazyce
Allergies to a certain food are most likely to occur in children under six years of age; however, they can develop later, even into adulthood. Ironically, the most common allergens in older children and adults are the foods that we consider to be healthy or even necessary, such as nuts, cheese, fish, poppy seeds, or aromatic fruit and vegetables (Pollmer, Hoicke, Grimm, 2006). A food allergy is an oversensitive reaction by the organism to a food or foods, where the body may exhibit one or more symptoms from a relatively wide range of symptoms.
Název v anglickém jazyce
THE AWARENESS OF ALLERGENS IN COMMERCIAL KITCHENS WITH A FOCUS ON SCHOOL CANTEENS IN PRAGUE
Popis výsledku anglicky
Allergies to a certain food are most likely to occur in children under six years of age; however, they can develop later, even into adulthood. Ironically, the most common allergens in older children and adults are the foods that we consider to be healthy or even necessary, such as nuts, cheese, fish, poppy seeds, or aromatic fruit and vegetables (Pollmer, Hoicke, Grimm, 2006). A food allergy is an oversensitive reaction by the organism to a food or foods, where the body may exhibit one or more symptoms from a relatively wide range of symptoms.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
50600 - Political science
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Hospitality and Tourism Papers
ISSN
1801-1535
e-ISSN
—
Svazek periodika
XII.
Číslo periodika v rámci svazku
26
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
113-120
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—