Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ALYSOZY08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:LYSOZY08 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů, podle tohoto technického řešení, má význam pro podstatné zkrácení doby zrání sýrů. Výsledkem zkrácení potřebné délky zrání je dosažení senzoricky výrazných výrobků a tímsnížení nákladů na zrání a skladování sýrů.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture of microbial strains and lysozyme for speeding up the ripening of hard and semi-hard cheeses

  • Popis výsledku anglicky

    Mixture of microbial strains and lysozyme for speeding up the ripening of hard and semi-hard cheeses, according to this technical analysis, has a significant effect in shortening the cheese ripening time. The outcome of ripening time shortening is to achieve sensorialy improved products and thereby decrease the cost of ripening process and storage.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    18257

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence