Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nápoj s obsahem syrovátkových bílkovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F11%3AZFSYRB11" target="_blank" >RIV/26722861:_____/11:ZFSYRB11 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11120/11:00003612

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1710360&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1710360&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nápoj s obsahem syrovátkových bílkovin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nápoj s obsahem syrovátkových bílkovin je v tekuté, nebo sušené formě, která se přidáním určeného množství vody převede na tekutou. Tekutá forma Obsahuje pak v tekuté formě přibližně 30 % syrovátkových bílkovin , dále je ochucen a obsahuje nutričně významné množství vápníku a hořčíku. Nápoj má vysokou nutriční hodnotu a po požití zvyšuje sekreci inzulinu, ne však glykemii.

  • Název v anglickém jazyce

    Drink which contents whey proteins

  • Popis výsledku anglicky

    The drink containing whey proteins is in liquid or dried form and by adding of water it is converted to liquid. Liquid form contains about 30% of whey proteins, it is flavored and contains nutritionally signifiant amounts of calcium and magnesium. The drink has a high nutritional value and its ingestion increases insulin secretion, but not glycaemia.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    22848

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Univerzita Karlova v Praze, 3. lékařská fakulta, Bohušovická mlékárna, a.s.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence