Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F13%3ANE17" target="_blank" >RIV/26722861:_____/13:NE17 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=2036401&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=2036401&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ochucující vanilkovo-ovocná složka s javorovým sirupem

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká složení ochucující složky do fermentovaných mléčných výrobků. Ochucující složka obsahuje ovoce, javorový sirup, vanilkové aroma, stabilizátory, regulátory kyselosti, vodu, a dále cukry, vanilkové lusky, suché skořápkové plody nebo ovocná aromata. Senzoricky aktivní látky obsažené v javorovém sirupu a vanilkovém ochucení mají synergický efekt.

  • Název v anglickém jazyce

    Flavouring vanilla-fruit component with maple syrup

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution is concerned with the composition of flavouring component for fermented dairy products. Flavouring component contains fruit, maple syrup, vanilla aroma, stabilizers, acidificators, water and moreover, sugars, vanilla beans, nuts or fruit aroma. Sensory active compounds present in maple syrup and in vanilla flavouring have synergic effect.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    26029

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence