Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sušená ochucující obilno-ovocná složka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE41" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#NE41 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/16193296:_____/14:#NE41

  • Výsledek na webu

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027561.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027561.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sušená ochucující obilno-ovocná složka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Navržena byla receptura sušené ochucující obilno-ovocné složky pro mlékárenské výrobky, cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat, nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Ochucující složka obsahuje produkty mlýnského zpracování obilovin nebo pseudoobilovin, ovoce, vodu, sladidla, syrovátku, koncentrát syrovátkových bílkovin, koření, aromata, prebiotika a vitaminové nebo minerální preparáty.

  • Název v anglickém jazyce

    Dried flavouring cereal-fruit component

  • Popis výsledku anglicky

    The formula of dried flavouring cereal-fruit component for dairy products, cereal products, convenient foods, etc. was designed. This flavouring component can be used to fairly crunch or to thicken the product and to improve the bounding of water in theproduct. The flavouring component contains the mill-processing products of cereals or pseudocereals, fruit, water, sweeteners, whey, whey protein concentrate, spice, aroma, prebiotics, as well as vitamin or mineral preparations.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    27561

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Zeelandia spol. s r.o., MILCOM a.s.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence