Technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F13%3ASA52" target="_blank" >RIV/26722861:_____/13:SA52 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky
Popis výsledku v původním jazyce
Ověřená technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu fortifikace mléčného základu o probiotické bakterie. Mléčná zmrzlina zmrzlina s probiotiky byla vyvinuta v různých příchutích dle preferencí spotřebitelů, přičemž pro zavedení do výroby byly navrženy tři nejvíce preferované příchutě.
Název v anglickém jazyce
Technology of ice cream production with probiotics
Popis výsledku anglicky
Proven technology of ice cream from milk with probiotics contains parameters for production characteristics and composition of the product, material balance of the production and design of the production line. The technology is based on the fortificationof milk base by probiotic bacteria. Ice-cream with probiotics has been developed in different flavors according to the preferences of consumers, and for the introduction into production were designed three most preferred flavors.
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA02011293" target="_blank" >TA02011293: Vývoj robotické kontejnerové minimlékárny s konzumačním místem a výzkum a vývoj inovovaných mléčných výrobků jako funkčních potravin a potravin s benefity pro využití v minimlékárně</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Tech. výroby mléč. zmr. s probi.
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Fabric Constructions s.r.o., IČO 26865165, spis.značka C50743 vedená u Krajského soudu v Ostravě
Ekonomické parametry
určeno pro domácí trh i na export
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
26722861
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
N - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—