Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F13%3ASA52" target="_blank" >RIV/26722861:_____/13:SA52 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ověřená technologie výroby mléčné zmrzliny s probiotiky obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu fortifikace mléčného základu o probiotické bakterie. Mléčná zmrzlina zmrzlina s probiotiky byla vyvinuta v různých příchutích dle preferencí spotřebitelů, přičemž pro zavedení do výroby byly navrženy tři nejvíce preferované příchutě.

  • Název v anglickém jazyce

    Technology of ice cream production with probiotics

  • Popis výsledku anglicky

    Proven technology of ice cream from milk with probiotics contains parameters for production characteristics and composition of the product, material balance of the production and design of the production line. The technology is based on the fortificationof milk base by probiotic bacteria. Ice-cream with probiotics has been developed in different flavors according to the preferences of consumers, and for the introduction into production were designed three most preferred flavors.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TA02011293" target="_blank" >TA02011293: Vývoj robotické kontejnerové minimlékárny s konzumačním místem a výzkum a vývoj inovovaných mléčných výrobků jako funkčních potravin a potravin s benefity pro využití v minimlékárně</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    Tech. výroby mléč. zmr. s probi.

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Fabric Constructions s.r.o., IČO 26865165, spis.značka C50743 vedená u Krajského soudu v Ostravě

  • Ekonomické parametry

    určeno pro domácí trh i na export

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26722861

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    N - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem