Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antifungálně aktivní přípravek na bázi fermentované syrovátky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000028" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000028 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10225841&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10225841&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Antifungálně aktivní přípravek na bázi fermentované syrovátky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká přípravku využitelného v potravinářství, především v pekárenství k zabránění růstu plísní a další kontaminující mikroflory, který se získá fermentací syrovátky bakteriemi mléčného a propionového kvašení, případně v konsorciu s kvasinkami a obsahujícího antifungálně působící organické kyseliny a jejich soli a další synergicky působící metabolity.

  • Název v anglickém jazyce

    Antifungally active preparation based on fermented whey

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution refers to the product usable in the food industry, especially in the baking industry to prevent the growth of mold and other contaminating microflora, which is obtained by the fermentation of whey by lactic acid bacteria bacteria and propionibacteria, or in a consortium with yeast and containing antifungally active organic acids and their salts and other synergistically acting metabolites.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    29778

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence