XXI. Den VÚM
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000091" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000091 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XXI. Den VÚM
Popis výsledku v původním jazyce
Konference představila aktuálně řešené či nově se rozbíhající projekty ve VÚM. Byla představena aktuální situace na trhu s mlékem i hygienická kvalitu mléka v České republice. Pozornost byla věnována novým trendům ve výživě lidí. Dalším tématem byla podpora mlékárenské praxe z důvodu dlouhodobé úzké spolupráce VÚM s mlékárenskými výrobci.
Název v anglickém jazyce
21st day of Dairy Research Institute
Popis výsledku anglicky
The conference presented the currently running or newly starting projects in the VÚM. The actual situation on the milk market and the hygienic quality of milk in the Czech Republic were presented. Attention was paid to new trends in human nutrition. Another topic was the support of dairy practice due to the long-term close cooperation of the VÚM with dairy producers.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
71
Počet zahraničních účastníků
1
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce